Lux kuća u Šumadiji

dogovor

Opis

U mirnom delu Mladenovca prodaje se opremljena lux kuća od 290m2, na tri nivoa, izgradjena 2005. godine, sa 6 ari placa.

Kuća je nameštena, ima tri odvojene stabene jedinice, 4 terase od 9-10m2. Obložena je ukrasnim kamenom. U kući je parket I klase ručno radjen, a stolarija od čistog slavonskog hrasta ručno radjeno, u kuhinjama i hodnicima pod je od italijanskog granita, a u kupatilima francuska keramika. Zidovi u sobama i hodnicima obloženi su reljefnim tapetama. Ima etažno grejanje, ctv i telefon. Oko kuće su mermerne staze i plato, ima i parking mesto, a ceo plac je ogradjen. Uknjžena i odmah useljiva.

Moglo bi se dugo opisivati ali jednostavno kuća je uradjena i uredjena sa stilom. Nalazi se u blizini je tržnih centara, na 54 km od Beograda i 12 km od planine Kosmaj.

 

Mladenovac jedna je od 17 gradskih opština Grada Beograda i nalazi se u severnom delu niske Šumadije, na nadmorskoj visini od 113 do 628 m (planina Кosmaj). Obuhvata veći deo sliva rečice Veliki Lug, leve pritoke Кubršnice, sa perifernim planinskim područjem Кosmaja na zapadu. Okružena je opštinama Sopot, Grocka, Smederevo, Smederevska Palanka, Topola i Aranđelovac.

Mladenovac ima povoljan geografski položaj jer se nalazi na glavnim saobraćajnim pravcima Srbije. Кroz njega prolazi moravsko-vardarsko-nišavska železnička pruga, Beograd – Niš – Sofija, što omogućava izvanredne železničke komunikacije. Teritrorijom Opštine prolazi i autoput Beograd – Niš, od kojeg se u Malom Požarevcu odvaja magistralni put za Mladenovac, tako da grad ima kratku vezu sa ovom najvažnijom srpskom saobraćajnicom. U Mladenovcu se od magistralnog puta za Кragujevac odvajaju regionalni putevi za Smederevo i Smederevsku Palanku, tako da je Opština odlično povezana sa okolnim gradovima. Mladenovac ima odličnu saobraćajnu vezu i sa Beogradom, i to autoputem (54 km), i preko Ralje i Avale (56 km). Putnu mrežu čini 118 km regionalnih, 28 km magistralnih i 162 km lokalnih puteva.

 

“Želja za kućom živi u svima nama. Dom nije tamo odakle ste, dom je tamo gde je svetlo kada je sve u tami.”

 

Ulica i grad

  • Poštanski broj: 11400
  • Opština / Deo grada: Mladenovac
  • Država: Srbija

Detalji

Ažurirano 16 фебруара, 2021 u 10:58 pm

  • ID oglasa: 30786
  • Cena: dogovor
  • Kvadratura: 290 m²
  • Površina placa: 600 m²
  • Godina izgradnje: 2005

Kontakt podaci

Naatallija
Naatallija
064/123-4397

Postavite pitanje prodavcu