Izvršitelji iseljavaju baku od 92. godine

Izvršitelji iseljavaju baku od 92. godine
Za danas u podne zakazano je prinudno iseljenje 92-ogodišnje baka Mare iz stana u Sarajevskoj 67, zbog čega se ispred zgrade, ali i unutar nje, okupilo 50-tak komšija, ali i pripadnika Združene akcije “Krov nad glavom”.

Kako oni ističu, baka Mara boluje od embolije pluća i teške srčane insuficijencije, ona ne odbija iseljenje, iako ima prigovor na način na koji je stan prodat, već samo traži odlaganje iseljenja za 30 dana kako bi se oporavila od operacije i izbegla hladno vreme.

Prethodno iseljenje bilo je zakazano za 15. januar, četiri dana nakon što je baka Mara izašla iz bolnice na kućno lečenje. Iseljenje je odloženo na insistiranje Hitne pomoći.

Lekar koji je izašao na teren konstatovao je da baka zbog teškog zdravstvenog stanja ne sme da se iznosi napolje i da mora da ostane na kućnom lečenju. Na urgiranje lekara odlaganje je dozvoljeno na mesec dana.

Kako saznajemo, stan je prodat zbog duga koji nije sporan, samim tim ni namera da ga baka Mara uskoro napusti, ali ona traži samo još mesec dana da se oporavi od operacije i da prođu zimski dani.

img

admin

Povezani članci

Kupujete stan? Odgovore na ova pitanja morate znati!

...

Opširnije
od admin

Ko je upravnik zgrade i koje su njegove obaveze?

Ko je upravnik zgrade? Da bi se podigla svest o važnosti i brige o zgradama u kojima živimo,...

Opširnije
od admin

Više kupaca nego stanova u novogradnji

Stariji više vole da kupuju starije stanove sa debelim zidovima, a posebno su na ceni predratni...

Opširnije
od admin

Ostavite komentar