Studenti:Evo gde možete iznajmiti stan za SAMO 50 EVRA!

Studenti:Evo gde možete iznajmiti stan za SAMO 50 EVRA!

Studenti:Evo gde možete iznajmiti stan za SAMO 50 EVRA!

Kako se približava početak nove akademske godine na fakultetima, tako raste i potražnja za stanovima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Ipak, cene iznajmljivanja još uvek nisu skočile.

U Beogradu se garsonjera može naći za svega 100 evra mesečno, s tim što se nekretnina po toj ceni  uglavnom nalazi u predgrađu i skromnije je opremljena. U širem centru grada po istoj ceni se može iznajmiti soba.

Studenti koji žele da imaju nešto prostraniji stan, sa internetom, klimom i grejanjem, u Beogradu će za to morati da izdvoje između 180 i 250 evra. Za 180 evra ili nešto više novca, mogu se naći veoma lepo opremljene  garsonjere, jednosobni stanovi u zemunu, na Karaburmi, kod Šumica, na Voždovcu, kao i u delovima Novog Beograda udaljenim od centra grada.

stan

Ako tražite stan u Novom Sadu imajte na umu da ćete najveći problem  imati da se smestite u centru, zatim u naseljima Grbavica i Liman, kao i na Sajmu, Futoškoj pijaci i u Bulevaru Oslobođenja. A cene se kreću, zavisno od opremljenosti  od 100 do 250 evra.

U Nišu pristojno opremljena garsonjera može da se iznajmi i po ceni od svega 50 evra, pod uslovom da je na periferiji, dok su u centru najniže cene oko 70 evra mesečno.

Zanimljivo je da su zakup stanova u Kragujevcu skuplji nego u Nišu. Naime, u ovom gradu teško da možete naći opremljenu garsonjeru za kiriju nižu od 80 do 100 evra, dok najam jednosobnog stana za mesec dana košta od 130 do 180 evra.

 

img

admin

Povezani članci

Kupujete stan? Odgovore na ova pitanja morate znati!

...

Opširnije
od admin

Izvršitelji iseljavaju baku od 92. godine

Za danas u podne zakazano je prinudno iseljenje 92-ogodišnje baka Mare iz stana u Sarajevskoj 67,...

Opširnije
od admin

Ko je upravnik zgrade i koje su njegove obaveze?

Ko je upravnik zgrade? Da bi se podigla svest o važnosti i brige o zgradama u kojima živimo,...

Opširnije
od admin

Ostavite komentar