Studenti:Evo gde možete iznajmiti stan za SAMO 50 EVRA!

Studenti:Evo gde možete iznajmiti stan za SAMO 50 EVRA!

Studenti:Evo gde možete iznajmiti stan za SAMO 50 EVRA!

Kako se približava početak nove akademske godine na fakultetima, tako raste i potražnja za stanovima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Ipak, cene iznajmljivanja još uvek nisu skočile.

U Beogradu se garsonjera može naći za svega 100 evra mesečno, s tim što se nekretnina po toj ceni  uglavnom nalazi u predgrađu i skromnije je opremljena. U širem centru grada po istoj ceni se može iznajmiti soba.

Studenti koji žele da imaju nešto prostraniji stan, sa internetom, klimom i grejanjem, u Beogradu će za to morati da izdvoje između 180 i 250 evra. Za 180 evra ili nešto više novca, mogu se naći veoma lepo opremljene  garsonjere, jednosobni stanovi u zemunu, na Karaburmi, kod Šumica, na Voždovcu, kao i u delovima Novog Beograda udaljenim od centra grada.

stan

Ako tražite stan u Novom Sadu imajte na umu da ćete najveći problem  imati da se smestite u centru, zatim u naseljima Grbavica i Liman, kao i na Sajmu, Futoškoj pijaci i u Bulevaru Oslobođenja. A cene se kreću, zavisno od opremljenosti  od 100 do 250 evra.

U Nišu pristojno opremljena garsonjera može da se iznajmi i po ceni od svega 50 evra, pod uslovom da je na periferiji, dok su u centru najniže cene oko 70 evra mesečno.

Zanimljivo je da su zakup stanova u Kragujevcu skuplji nego u Nišu. Naime, u ovom gradu teško da možete naći opremljenu garsonjeru za kiriju nižu od 80 do 100 evra, dok najam jednosobnog stana za mesec dana košta od 130 do 180 evra.

 

img

admin

  Povezani članci

  Cene stanova nerealno visoke, rast divlje gradnje

  Cene stanova u novogradnji u Beogradu su nerealno visoke i nisu realne, a tendencija rasta cena...

  Opširnije
  od admin

  Kako postati UPRAVNIK ZGRADE?

  Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture donelo je pravilnik na osnovu kojeg će...

  Opširnije
  od admin

  Kuće u blizini Beograda koštaju kao polovna kola

  Kuće na obodu prestonice interesantne su onima koji vole da uživaju u prirodi. Najtraženije...

  Opširnije
  od admin

  Ostavite komentar